Vilkår og betingelser

Firma info:

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og:

workID.dk
Spurvevej 3
9575 Terndrup

Tlf 60216297 (10.00 – 22.00) – alle ugens dage (også lørdag – søndag)

CVR-nr 20145404

workID er et selskab under firmaet Interact

Ordrebekræftelse:

Alle ordrer bekræftes pr e-mail, og du vil indenfor max 12 timer på hverdage modtage besked pr e-mail.

Betaling:

På workid.dk handler du altid gebyrfrit. Alle priser er eksl. 25% moms.  Vi tager forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte varer. Der kan betales med følgende betalingskort: Visakort, Visaelectron, Mastercard, & Maestro. Beløbet trækkes først fra din konto, når varen sendes. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra workid’s lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Dine kortoplysninger krypteres ved overførelsen, og giver dermed meget stor sikkerhed for, at tredjepart ikke kan spore dem.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. workid.dk benytter SSL. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. workid.dk modtager ingen oplysninger om dit kreditkortnummer og/eller udløbsdato, men får melding om, at et beløb er reserveret til workid.dk til senere overførsel, når vi har ekspederet din ordre.

Ændringer i ordren:

Når betaling er fundet sted kan ordren normalt ikke ændres idet trykkene til bestillingen vil blive sat i produktion umiddelbart efter. Ændringer af ordrestørrelse, ændringer mv. skal ske forud for betaling. Alle henvendelser omkring samme skal sendes på e-mail til info@workid.dk

Produktionstid:

Fra at vi har modtaget jeres betaling til at i modtager jeres tøjbestilling kan der gå mellem 6 – 10 dage. Står i og mangler tøjet indenfor en kortere tidshorisont bedes i kontakte os.

Levering:

Vi leverer indenfor normalt indenfor 6 – 10 dage efter vi har registreret din indbetaling. Ordrer leveres som pakkepost med GLS

Fragt:

Alle bestillinger koster 49,- i fragt – der kommer ingen yderligere omkostninger

Forbehold:

Force majeure:

Hændelser som workid.dk ikke kan have nogen indflydelse på såsom strejker, naturkatastrofer og ulykker som måtte forsinke ordren.

Småfejl:

På indtil 5% af ordren vedr. stof og tryk.

Leveringssvigt fra vores leverandør:

Såfremt det ikke er muligt at fremskaffe de ønskede størrelser eller modeller p.g.a. leveringssvigt, udgåede modeller eller lignende fra vores normale tøj leverandører vil vi erstatte de omtalte produkter med tilsvarende eller dyrere modeller fra andre tøj leverandører. Det vil sige i vil altid få en vare der kvalitetsmæssig er helt på højde eller bedre.

Retur

Da alle vores varer er individuelt fremstillet/trykt kan de ikke tages retur, hverken helt eller delvist. (jf. Forbrugeraftaleloven § 12, stk. 2 omkring specielt fremstillede varer).

Varer uden tryk tages retur. Returnering af varer uden tryk skal ske indenfor 14 dage efter modtagelse.

Reklamation:

I henhold til den danske købelov yder vi dig 2 års reklamationsret på fabrikations- og materialefejl.

Du kan ikke anvende reklamationsretten såfremt produktet er gået i stykker p.g.a. dårlig vedligeholdelse, forkert brug eller forhold som hverken workid.dk eller vores leverandør og producent af tøjet kan have indflydelse på.

Finder du fejl efter almindelig undersøgelse af produkterne, skal disse indenfor 14 dage meddeles til workid.dk.

workid.dk ombytter så vidt muligt defekte varer, men vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris.

Klageadgang:

I tilfælde af at du vil klage over dit køb, skal du kontakte workID.dk på tlf.: 6021 6297 eller på mail: info@workid.dk. Hvis ikke vi sammen finder en løsning, kan der indgives klage til Forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk.

Persondata politik:

Når du handler på www.workid.dk har vi brug for følgende personlige oplysninger for at kunne gennemføre din ordre:

  • Navn
  • Adresse, postnummer og by
  • Telefonnummer
  • E -mail adresse.

Oplysningerne registreres kun med det formål at kunne levere varen til dig.
Oplysninger som er opgivet til workid.dk, behandles fortroligt og videregives eller sælges dermed ikke videre.
Opretter du en konto hos workid.dk i forbindelse med dit køb, sendes brugernavn og password  på mail, og det bliver lagret i vores database krypteret.
Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer vi din e-mailadresse og den videregives ikke til tredje part. Ligeså overholdes alle regler om persondataloven. Du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen. Vi overholder bestemmelserne i persondataloven, og personoplysningerne der registreres hos workid.dk opbevares i 3 år efter den seneste gennemførte handel, hvorefter oplysningerne slettes.

Som kunde hos workid.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod den registrering vi har foretaget om dig. Jf. persondataloven har du ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du ønsker indsigt i disse oplysninger skal du henvende dig til workid.dk på info@workid.dk

Enhver tvist afgøres efter dansk ret med værneting ved Retten i Aalborg