Vi vil gerne gøre det hele mere enkelt

workID.dk har en mission: vi vil gøre det mere enkelt for dig, der ønsker profilbeklædning med tryk.

Vi har valgt at arbejde med en simpel og gennemsigtig prissætning, det gør det lettere for dig at beregne, hvad dit trykte tøj vil komme til at koste. D.v.s. vi har fjernet opstarts-, repro-, rentegnings-, film-, tillæg & gebyrer, ekstra farve- omkostninger, og og og og……. Altsammen omkostninger der løber op og kan give ubehagelige overraskelser i den sidste ende.

Alle vores priser på hjemmesiden er derfor inkl. min. 1 tryk – om det er for, bag, på brystet eller skulder, stort eller lille det bestemmer du naturligvis – prisen er den samme. Også antal farver i trykket bekymrer vi os ikke om –  om du bruger 1 farve eller en hel regnbue i dit tryk, så er prisen den samme.

Vi forhandler alt i arbejdstøj og profilbeklædning fra førende producenter. Vi leverer til alle formål, hvad enten det er til profil- og arbejdstøj til firmaet, turneringer i sportsklubben, studietrøjer, holdtrøjer, sportstøj til firmaløbet, promotion aktiviteter eller helt andre formål.

Vi har eget trykkeri

Skal du have tryk på dit tøj har vi nogle løsninger som slår alle priser i markedet på tryk. Vi har måske nogle af Danmarks skarpeste priser på tryk på tøj og det er uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Skriv til os frem til kl. 22.00 alle dage på info@workid.dk – vi bestræber os på at besvare alle mail indenfor 2 timer også i weekenden. Vi står til rådighed når du har tid til at arbejde med det du skal have trykt, eller du blot har nogle spørgsmål til vores produkter. Så du er mere end velkommen til at ringe til os i samme tidsrum (også weekenden) på 6021 6297 så skal vi gøre hvad vi kan for at besvare dine spørgsmål.

workID.dk
Spurvevej 3
9575 Terndrup
CVR/SE nr. 20145404

workID.dk er et selskab under firmaet Interact.